Hoe gaaf!!ignite award

Heel trots zijn wij als Maison Unique om jullie mede te delen dat wij tot de 6 finalisten behoren van de IGNITE Award! Samen met 5 prachtige sociale initiatieven gaan wij een mooi leerzaam traject in om op een goede professionele manier onze droom te realiseren!

Volg ons allemaal en blijf op de hoogte van wat wij samen Noord Oost Brabant te bieden hebben!!

 

 

De IGNITE Award is opgezet om sociaal ondernemerschap in de regio te stimuleren, te laten groeien en in de schijnwerpers te zetten. Deze prijs daagt startende sociaal ondernemers uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering en richt zich dit jaar op de regio 

De komende weken zullen we deel nemen aan een intensief persoonlijk begeleidingstraject. Tijdens deze Business Pressure Cooker werken we onze businessplannen en pitches verder uit, onder begeleiding van coaches en trainers. Bovendien wordt er een professionele bedrijfsvideo gemaakt en krijgen we een jaar lang een BOOST lidmaatschap van Social Enterprise NL.

Op donderdag 6 oktober 2016 gaan we ons businessplan samen met de andere finalisten pitchen aan de vakjury en een publiek van impact investeerders, sleutelfiguren uit het bedrijfsleven en beleidsmakers. Tijdens dit event bepaalt de jury wie de winnaars worden van de IGNITE Award. De eerste prijs bedraagt € 100.000,- en de tweede prijs € 50.000,-

We zijn heel erg blij met deze nominatie.  Deze deelname zien het nu al enorme winst om onze ideeën nog verder vorm te kunnen geven. We wensen onze mede finalisten nu al heel veel succes en kijken uit naar mooie samenwerkingen tijdens deze voorbereidingsperiode.

Finalist bij de IGNITE award