Maison Unique is een stichting die zich inzet voor het maatschappelijk belang. Onze grootste doelstelling is het bieden werkzaamheden waardoor de zelfredzaamheid van medewerkers gelijk blijft of groeit. Dit brengen we in beeld door de social impact te meten. Maar wil zich op een breed terrein inzetten voor de medemens en de verbetering van de maatschappij.

 

KvK-nummer: 63859165

AGB-code: 98100851

RSIN: 855430527

Bankrekening: NL38 RABO 0305576046

BTW nummer: NL855430527B01

 

Bestuur:Karin 2 kleur landscape

Ik ben Karin Thuis, oprichtster en bestuurder van stichting Maison Unique. Geschoold als Pedagoge heb ik jaren bij verschillende zorginstellingen en vele verschillende doelgroepen gewerkt. In mijn werk vind ik het belangrijk om ieder mens te zien als een individu, die met name beschikt over vele kwaliteiten en mooie individuele krachten. Met de oprichting van Stichting Maison Unique gaat een langgekoesterde droom werkelijkheid worden. Ik kan mijn visie op zorg en het verlenen van zorg combineren met creativiteit en het produceren van mooie eerlijke producten.

Als geboren en getogen Erpse en inmiddels woonachtig in Uden is de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid er met de paplepel ingegoten. Deze open sfeer wil ik dan ook graag meegeven in mijn stichting en het atelier. Ik nodig u dan ook graag uit om een keer langs te komen en deze zelf te ervaren.

 

 

Raad van Toezicht:

De Raad van Toezicht houdt toezicht en controle over het functioneren van het bestuur van Maison Unique en de stichting. Deze controle is een wettelijke taak. De raad van toezicht heeft een controlerende en adviserende functie jegens het bestuur van de stichting.

leden van de raad van toezicht:

– dhr. P. Tips  (voorzitter)

– mevr. A. Verbruggen (secretaris)