Wij maken met plezier van een oude leren bank een nieuw stoer schort. Hoe leuk is het om te weten dat dit schort als bank in Uden heeft gestaan en nu om je hals hangt omdat je gaat koken.

Wij zijn steeds weer op zoek naar nieuwe toevoer van materialen om verder te kunnen met de productie.

De maatschappij is in de afgelopen decennia verandert in een consumptiemaatschappij, er wordt snel iets gekocht maar ook even snel weer weggegooid. De afvalberg neemt toe maar er zitten zoveel materialen tussen die een tweede leven verdienen. Wij werken hiermee

Bij ons atelier zien we die oude vale bank niet als bank, maar zien mooie kleuren van leer waar we iets moois van willen maken. Ook de versleten verweerde zitting is een prachtige basis voor een tas. Het leer is al goed ingezeten waardoor de tas heerlijk soepel is.

Wij zijn altijd op zoek naar oude banken en stoelen van leer. Mocht je een meubel hebben staan dat je kwijt wilt, of stevige materialen die ook her te gebruiken zijn, neemt dan contact met ons op.

Als u een oud textiel over heeft en dat aan onze stichting wil doneren, neemt u dan contact op middels onze mail: info@maisonunique.nl of tel: 0610106231