Wil jij  in een inspirerende, sociale omgeving stoere producten maken?!

verbind2

We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers:

Heb jij een WMO-indicatie voor dagbesteding of een PGB budget en op zoek naar leuke activiteiten, arbeid of creativiteit op een hele gezellige plek, neem contact met ons op! Wij hebben een breed aanbod aan werkzaamheden, er zit altijd iets bij wat je aanspreekt!

Iedereen is welkom bij Maison Unique. Het Ambachtshuis brengt de kwaliteiten en talenten van medewerkers in beeld en laat mensen van elkaar leren. Mensen met allerlei achtergronden maken samen van gebruikte materialen nieuwe producten als tassen en schorten. Er zijn steeds professionele begeleiders aanwezig. De sfeer is goed en we starten altijd met een kop koffie of thee. Kom vooral eens kijken!

Maison Unique biedt naast de gevarieerde werkzaamheden ook begeleiding op maat aan en we richten ons ook op Social Return en Participatie. Het werk geeft de medewerkers de mogelijkheid tot zelfontplooiing en ontwikkeling.

Ons atelier is voor mensen met een indicatie voor dagbesteding of PGB en alle anderen die om op een vrijwillige basis een aandeel te hebben in een team dat handgemaakte design produceert en verkoopt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Dinsdagochtend       9.00 -12.00 en van 13:00- 16:00

Donderdagochtend  9.00-12.00

vrijdagmiddag          13.00-16.00